سريال Black Mirror و ارتباط آن با دنياي متاورس

سريال Black Mirror، سريالي بريتانيايي است كه در سال 2011 به نمايش درآمد. در اين سريال دنيايي تخيلي را به نمايش گذاشته است كه در آن انسان‌ها از طريق واقعيت مجازي و واقعيت افزوده با يكديگر تعامل دارند. درواقع زندگي واقعي، مجازي است؛ همه با يك سيستم كار مي‌كردند. اما داستاني كه در سال 2011 به شكل يك سريال به تصوير كشيده شد؛ اكنون به واقعيت تبديل شده است.

اين موضوع براي افرادي كه اين سريال را ديده‌اند هم ترسناك و در عين حال هيجان انگيز است.

نگاهي به سريال Black Mirror

s6_zd7.jpg

 

در سريال آينه سياه به ارتباط بين افراد و فناوري مي‌پردازد. در طول فصل اول اين سريال صرفا به چگونگي تاثير فناوري بر زندگي افراد بدون توجه به وضعيت آن‌ها اشاره شده است.

در فصل اول، قسمتي با عنوان The Entire History of You وجود دارد. اين فناوري به بررسي لنزهاي هوشمند مي‌پردازد كه معمولاً انسان ها بايد هر چيزي را كه مي بينند و تجربه مي كنند ضبط كنند. در اين تنظيمات، افراد بر خاطرات خود كنترل دارند. به نظر جذاب مي رسد، مخصوصاً زماني كه مي‌توانيد هر زمان كه بخواهيد، در ذهن خود جلسه كاري خود را مرور كنيد. حتي مي‌توانيد لحظه اي را كه خيلي دوست داريد دوباره زنده كنيد.

اگر شما اين اثر چارلز بروكر را ديده باشيد، شباهت‌هاي بين ديدگاه زاكربرگ از آينده و آنچه در اين سريال به نمايش درآمده است را به خوبي درك مي‌كنيد. دنيايي را تصور كنيد كه در آن مردم شما را براساس ميزان رتبه شما در شبكه‌هاي اجتماعي قضاوت كنند. حتي ممكن است به قضاوت مردم درباره اعتبار يك فرد با تعداد فالوورهايي كه دارد نزديك باشد، اما در اين قسمت، حتي نحوه زندگي شما نيز تحت تأثير قرار مي‌گيرد.

داستان شخصيتي را دنبال مي‌كند كه مي‌خواهد رتبه بالايي دريافت كند تا درخواست وام مسكن خود را تاييد كند. او تقريباً هر كاري مي كند تا رتبه خود را بالا ببرد تا اينكه در پايان همه چيز را از دست مي‌دهد. اميدواريم كه جهان به نقطه‌اي نرسد كه براي زندگي به رتبه‌بندي رسانه‌هاي اجتماعي نياز باشد.

كاري كه چارلز بروكر شروع كرد به نمادي براي آگاهي انسان تبديل شد و به ما اين امكان را داد كه اگر كارت‌هايمان را درست بازي نكنيم، مي‌توانيم در مخمصه‌هاي تكنولوژي محور نيز قرار بگيريم. در نهايت، متاي زاكربرگ مانند هميشه اميدواركننده و نوآورانه است، اما نحوه استفاده از آن به كاربران بستگي دارد.

آينده‌اي متحول با متاورس

تصور كنيد كه ايجاد يك دنياي مجازي فراگيرتر كه در آن مردم مي‌توانند كار كنند، بازي كنند، خريد كنند و تعامل بيشتري با مردم سراسر جهان داشته باشند؛ چگونه خواهد بود.

به گفته زاكربرگ، مدير عامل متا، متاورس يك محيط مجازي است كه در آن مي‌توانيد با مردم در فضاهاي ديجيتالي حضور داشته باشيد. مي‌توانيد آن را به عنوان يك اينترنت تجسم يافته در نظر بگيريد كه در درون آن هستيد نه اينكه فقط به آن نگاه كنيد. ما معتقديم كه جانشين اينترنت موبايل خواهد بود.

گام‌هاي اساسي در حال انجام است و ثابت مي‌كند كه روياي متاورس به تدريج آشكار مي‌شود. تماشاي وقايع در دهه‌هاي آينده جالب خواهد بود.

اگر به دنياي ارز ديجيتال، متاورس و NFTعلاقه‌مند هستيد پيشنهاد مي‌كنيم به وبسايت ايران متا مراجعه كنيد. در ايران متا ما اخبار روز متاورس و ارزهاي ديجيتال را مورد بررسي قرار مي‌دهيم همچنين از هيچ خبر جديدي در اين حوزه بي‌اطلاع نخواهيد ماند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد