علت هنگ کردن تبلت لنوو چیست؟
 
در واقع اصلی‌ترین دلیل هنگ کردن تبلت یا گوشی هوشمند را می‌توانیم سخت افزار ضعیف بدانیم. پس اگر در پی علت هنگ کردن تبلت لنوو هستید باید بگوییم که اگر محصول مورد نظر شما قدرت سخت افزاری زیادی ندارد این اتفاق تا حدی طبیعی است که محصول نتواند با سرعت بالایی به دستورات مختلف پاسخ دهد و کمی با کندی و هنگ برنامه‌ها را اجرا کند. در این بخش مواردی را عنوان می‌کنیم که به کمک آن‌ها می‌توانید تعداد دفعات هنگ کردن تبلت لنوو خود را کاهش دهید و سرعت تبلت خود را بیشتر کنید.
 
علت روشن نشدن تبلت لنوو
 
در برخی از مواقع هنگ کردن تبلت Lenovo به دلیل نصب یک نرم افزار بهینه نشده اتفاق می‌افتد. این برنامه به دلیل ناسازگار بودن با تبلت شما باعث فریز شدن و هنگ کردن محصول می‌شود. اگر این مشکل جدیدا بیشتر اتفاق می‌افتد حتما برنامه‌های تازه نصب شده‌ی خود را حذف کنید. از طرف دیگر تبلت را در حالت Safe mode قرار دهید و مشکل موجود را بار دیگر بررسی کنید. پس از روشن شدن تبلت در این حالت هیچ برنامه‌ای وجود ندارد و شما به سادگی می‌توانید مشکل موجود را ریشه‌یابی کنید.
تبلت را خاموش/روشن کنید تا اگر مشکل به دلیل یک باگ در رابط کاربری است برطرف شود.
حافظه داخلی را اصلا تا انتها پر نکنید. یعنی اگر حافظه داخلی تبلت شما در حال پر شدن است بهتر است به فکر خالی کردن آن باشید. برای این کار به تنظیمات بروید و به روی گزینه‌ی Storage کلیک کنید. در اینجا تبلت شما به طور مجزا نشان می‌دهد که چه مقدار از حافظه به چه چیزی اختصاص یافته است. در نهایت می‌توانید فایل‌های بزرگی که بیشتر فضا را اشغال کرده‌اند را مشاهده کرده و اقدام به حذف آن‌ها کنید.
اگر تبلت لنوو شما قدرت سخت افزاری زیادی ندارد ترجیحا از کارت حافظه جانبی استفاده نکنید. استفاده از کارت حافظه جانبی باعث می‌شود که سرعت تبلت شما کاهش یافته و هنگ کردن تبلت Lenovo بیشتر شود.
از نسخه‌ی لایت برنامه‌های مشهور استفاده کنید؛ زیرا با این کار هم فضای کمتری از حافظه داخلی اشغال می‌شود و هم مقدار رم کمتری در هنگام باز بودن به برنامه‌ها اختصاص می‌یابد. بسیاری از برنامه‌های مشهور مانند توییتر، فیسبوک، یوتیوب و … نسخه‌های لایت یا سبک دارند.
به تنظیمات و سپس بخش About phone رفته و به Software information وارد شوید. در این بخش به روی Bulid Number چند بار کلیک کنید تا گزینه‌ی Developer Options برای شما فعال شود. حالا دوباره به تنظیمات وارد شوید و در انتهای لیست Developer Options را انتخاب کنید. در این بخش به دنبال سه گزینه‌ی Window animation scale، Transition animation scale و Animation duration scale باشید و هر سه را از ? به ?.? تغییر دهید. با این کار تبلت شما زمان کمتری به انیمیشن‌های رابط کاربری اختصاص می‌دهد و در هنگام استفاده حس سریع‌تری دارید.
اگر سخت افزار یا مقدار رم تبلت لنوو شما کم است از والپیپرهای متحرک استفاده نکنید و ترجیحا ویجت‌های زیادی هم به روی صفحه قرار ندهید. ویجت‌ها حافظه رم را به طور مداوم درگیر می‌کنند.
تبلت را به آخرین نسخه‌ی موجود بروزرسانی کنید تا مشکلات نرم افزاری به حداقل کاهش یابد.
در بخش Developer Options به دنبال گزینه‌ی Background process limit باشید. این گزینه به شما اجازه می‌دهد تا برای تبلت مشخص کنید در زمان واحد در پس‌زمینه چند عمل مختلف بتوانند به صورت همزمان فعالیت کنند. اگر تبلت شما رم کمی دارد یا تراشه‌ی آن چندان قوی نیست باید این گزینه را به روی حالت At most 1 process قرار دهید. با این کار در پس‌زمینه تنها یک پردازش می‌تواند انجام شود.
برای تبلت‌های اندرویدی و به خصوص آن‌هایی که قدرت سخت افزاری کمتری دارند واجب است که هر چند مدت یک بار خاموش/روشن شوند تا همه‌ی برنامه‌ها به طور کامل بسته شده و تبلت از نو کار خود را از سر گیرد
 
منبع

انتخاب بین تبلت یا گوشی هوشمند یکی از تصمیمات مهمی است که به نیازها و ترجیحات فرد بستگی دارد. تبلت‌ها با صفحه نمایش بزرگتر و توانایی اجرای برنامه‌ها و بازی‌های پیشرفته، برای کاربرانی که به دنبال تجربه چشمگیر تر در مصرف محتوا و سرعت بالا هستند، گزینه مناسبی محسوب می‌شوند. این دستگاه‌ها به خصوص برای مصرف محتوای چندرسانه‌ای، مطالعه، و کارهای خلاقانه مانند نقاشی دیجیتال و طراحی گرافیکی بسیار مناسب هستند.

 

اما اگر فرد به دنبال یک دستگاه قابل حمل و کم حجم برای مکالمات تلفنی، ارسال پیام، و استفاده روزانه در حالت‌های متنی و موبایل است، گوشی هوشمند انتخاب مناسب‌تری محسوب می‌شود. گوشی‌ها با امکانات تماس تلفنی، دوربین‌های پیشرفته، و امکانات ارتباطی قوی، به عنوان یک دستگاه چندکاره و قابل حمل، برای افراد فعال و در حرکت، گزینه ایده‌آلی هستند. بنابراین، انتخاب بین تبلت و گوشی بستگی به نیازها و استفاده مورد انتظار دارد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.